Pages

Thursday, 23 July 2015

ASSALAMUALAIKUM,

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN 1436H DAN 2015. MAAF ZAHIR DAN BATIN

Setelah sekian lama lebih dari setahun aku tak meng update blog ni, dan hari ini entah macam mana terasa nak menulis pulak. Alhamdulillah bila tengok counting pelawat blog aku ni mencecah 8996 visitor aku jadi terharu dan bangga. Terima kasih kepada semua yang telah membaca karangan aku yang agak panjang macam cerpin pendek tu. Dan terlebih lebih terima kasih kepada customer aku yang mendapat perkhidmatan aku hasil dari blog aku ni. Harap semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan sepanjang tahun 2014 dan 2015. Kalau ada salah kat mana-mana tu aku mohon berbanyak maaf.

Insya Allah kalau di beri kekuatan semangat aku akan upload kan gambar-gambar projek yang telah aku selamat selesaikan sepanjang tahun 2014 dan 2015. Terlalu banyak projek yang aku buat sebab tu tak berkesempatan nak menulis di sini. Dari Sungai Petani hingga ke Kulim dan Pulau Pinang aku cover dan ada sampai KL dan JB yang call nak aku buat renovation rumah depa. Minta maaf la yang jauh-jauh tu, yang dekat area utara pun aku tak sempat nak cover, yang jitra dan Alor Star pun aku tolak inikan sampai ke Johor dan KL.

Untuk hari ni aku nak promote rumah aku kat Bandar Mutiara Sungai Petani untuk di let go atu JUAL. Untuk pengetahuan rumah aku ni memang strategik lokasi dia. Melalui lencongan timur berdekatan dengan AADK, JPJ, PUSPAKOM dan merupakan laluan ke HOSPITAL SULTAN ABDUL HALIM, MAHKAMAH, CINTA SAYANG dan sebagainyalah. Stesyen minyak PETRONAS pun dekat ja dan yang paling best sekali pasaraya MYDIN bakal di buka cuma seberang jalan ja. Lokasi GOOGLE Earth seperti kat bawah ni.



Dari google Earth di atas boleh dipihat tapak yang cerah tu merupakan tapak Pasaraya Mydin yang sedang dalam pembinaan. Dan rumah aku yang nak di jual tu adalah seberang jalan sahaja. Jalan antara rumah aku dan Pasaraya Mydin tu merupakan Jalan Lencongan Timur, so memang senang sekali untuk nak ke utara dan ke selatan.

Kat bawah ni pulak aku letak gambar rumah aku yang nak di jual tu. Rumah ni adalah rumah jenis teres END LOT. So memang mantap dan best kalau nak memiliki rumah ni sebab boleh keluar dan masuk ikut pintu belakang especially kalau kenduri kendara banyak space boleh guna. 

Rumah aku ni ada 3 bilik tidur yang memuaskan besar dan 2 bilik air. Design kat dalam pun memang menarik sebab Ruang tamu dan ruang makan berasingan serta dapur pun asing dari ruang makan. 

Jadi kalau sapa-sapa berminat nak beli dan nak tau harga boleh call atau whatapps aku kat no 017 4823283. Ini memang betoi-betoi rumah aku bukan aku jadi orang tengah ka apa ka.

Lastly untuk hari ni aku tunjuklah gambaq rumah aku tu kat bawah ni,


So, jangan lupa kepada sesiapa yang serius boleh hallo aku untuk harga dan nak pi tengok rumah tu.

Sekian untuk kali ini. bye



No comments:

Post a Comment